Ўзбекистон Археологияси фани тараққиётида академик М.Е.Массоннинг ўрни - Юлдашев , Жамол (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Ушбу мақола таниқли археолог М.Е.Массоннинг ҳаёт йўли ва илмий фаолияти, унинг археологик тадқиқотлари натижалари, Ўзбекистон археологияси ривожига қўшган улкан ҳиссаси мавзусига бағишланган.