ЁШЛАР ТАРБИЯСИДА ДИНИЙ МАЗМУНДАГИ ВИРТУАЛ ТАҲДИДЛАРГА ҚАРШИ КУРАШИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Абулҳасан, Нурийман (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Ушбу мақолада диний мазмундаги виртуал таҳдидларни амалга ошириш усуллари ва уларга қарши кураш олиб бориш заруратига эътибор қаратилиб, диний мазмундаги замонавий виртуал таҳдидларни амалга оширишда ахборот қуролларидан фойдаланиш ҳолатлари таснифи амалга оширилади. Диний мазмундаги ахборотларни тарқатишда лоббизм, тарғибот юритиш каби воситалардан фойдаланиш, виртуал таҳдидларни асл мақсад, манбалари ва жамият сиёсий барқарорлигига кўрсатадиган салбий таъсирлари таҳлил қилинган.