Инсон капиталини ривожлантиришнинг фалсафий таҳлили - Жураев, Лукман (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Мақолада муаллиф инновацион ривожланиш жараёнларининг фалсафа соҳасида ўрганилиши ва талқинини беради