АМИР ТЕМУР ҚАРАШЛАРИДА СИЁСИЙ-ҲУҚУҚИЙ ҒОЯЛАРНИНГ АКС ЭТИШИ - Рўзиев, Анвар (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Мақолада, Амир Темурнинг жамиятни, давлатни бошқаришда адолат, тинчлик ва осойишталик ўрнатишда, ҳуқуқ-тартиботни таъминлаш, шунингдек, жиноятчиликнинг ва бошқа салбий иллатларнинг олдини олиш ҳақидаги фикр ва ғояларни маълум бир тизимга солиниб, мужассамлаштирилган.