ШАХСНИНГ ҲАЁТИЙ МАҚСАДЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ АҲАМИЯТИ - Каримов , Санжар (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ҳар қандай жамиятнинг тараққиёти бевосита шу жамият аъзоларининг маънавий салоҳияти, савияси ва албатта, уларнинг муштарак мақсадлари йўлидаги баҳамжиҳат фалиятидан келиб чиқар экан, ўзининг аниқ ҳётий мақсадларига эга бўлган ижтимоий фаол шахсларни тарбиялаш масаласи бугунги кунда жамиятнинг энг долзарб вазифаларидан биридир.