JIZZAX VOHASI TOJIKLARI: AN’ANAVIY TURMUSH TARZI VA URF-ODATLARI - Davlatova , Hakima (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ushbu maqolada Jizzax vohasi tojiklarining an’anaviy turmush tarzi va urf-odatlari yoritgan. Jizzax viloyatidagi tojik qishloqlarining tabiati va tarixi, flora va faunasi, yodgorliklari va turizm sohasi yoritilgan.