ДАВЛАТ ВА ЖАМИЯТ БОШҚАРУВИДА ЁШЛАР МУАММОЛАРИНИ ҲАЛ ҚИЛИШНИНГ УСТУВОР ЙЎНАЛИШЛАРИ - Абдурахмонов, А (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ўзбекистон Республикасида жамиятни модернизация қилиш ва фуқаролик жамиятини барпо этишга қаратилган ислоҳотларнинг туб моҳияти аҳоли турмуш фаровонлигини ошириш, фуқароларнинг сиёсий ва ҳуқуқий маданиятини юқори даражага кўтариш, жамиятда ёшлар муаммолари ҳал этиш орқали уларда кучли фуқаролик позициясини шакллантиришда ўз ифодасини топади.