ЧЕТ ТИЛ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ИНДИВИДУАЛЛАШТИРИШ ХУСУСИЯТЛАРИ - Sattorova, Saodat (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Ушбу маколада янги педагогик технологиялар ва уларни чет тилни ўргатишда қўллашда хар бир талабага индивидуал ёндашув, таълим ва таълимни индивидуаллаштириш хусусиятлари. хамда талабаларни индивидуал хусусиятини ўрганиш ва талабалар фикрини таҳлил қилиш каби муаммолар ўрганилган.