GYOTENING ʻʻFAUSTʼʼ TRAGEDIYASINING YARATILISH TARIXI - Hakimxojayev, Muhriddin (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Ushbu maqolada buyuk nemis ma`rifatparvar yozuvchisi Gyote va uning « Faust« tragediyasining yaratilishi xususida so`z boradi. Gyote haqida qiziqarli faktlar beriladi.