ИЗУЧЕНИЕ НОРМ СОВРЕМЕННОЙ РУССКОЙ ЯЗЫКОВОЙ ОРТОЭПИИ В ИНОСТРАННЫХ ЯЗЫКОВЫХ ГРУППАХ - Очилдиева, Дилфуза (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Бу мақолада ўзга тилли миллат вакилларини рус тилида сўзларни тўғри талаффуз қилиш қоидаларининг асосий қоидалари, меъёрлари билан таништириш кўзда тутилган.