ЛИНГВИСТИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ МЕТОДОВ ОБРАЗОВАНИЯ НЕМЕЦКИХ СЛОВ - Sanakulov, Zayniddin (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Таҳлилдан аён бўлдики, немис ва ўзбек тиллари сўз ясалишида ўхшаш ва фарқли жиҳатлар мавжуд. Ушбу мақолада фақатгина немис тилигагина хос усуллар ёритилади. Бу орқали ушбу тилни ўрганишда учрайдиган қийинчиликларни бартараф этиш йўлларини ўрганиш мақсад қилинади.