KURASHISH QOIDALARI VA XUSUSIYATLARI, KURASHISH TARTIBI: KURASHISH QOIDALARI VA XUSUSIYATLARI, KURASHISH TARTIBI - komilov, aziz; D.Musurmonov , D.Musurmonov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Kurashchilar xam gilamga chiqishdan oldin va uni tark yetishda, Kurash maydoniga kirishda va undan chiqishda, xar bir olishuvning boshlanishida va oxirida o'ng qo'llarini chap ko'krakka qo'yib ta'zim qiladilar. Kurash maydoni oldidagi ta'zimdan so'ng Kurashchilar maxsus belgilangan joyga qadar to'g'riga yurishlari shart, keyin o'ng qo'lni chap ko'ksiga qo'yib, bir-birlariga ta'zim qilishlari shart.