ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ: ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ.ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ - qulboyev, nodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Мақолада жисмоний маданият фанининг таьлим тизимидаги ўрни ва аҳамияти, уни ўқитиш орқали шахсни нафақат жисмоний жиҳатдан, балким ҳар томонлама баркамол этиб тарбиялашга йўналтирилган функцияларини ѐритиб беришга қаратилган.