Zamonaviy taʼlim jarayonida interfaol usullarning ahamiyati - Mamanazarova, Aziza (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
n kompyuьter, tarqatma material, chizmalar, plakatlar, turli adabiyotlar, axborot texnologiyalari