МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ МАШҒУЛОТЛАРИДА ҚЎЛЛАНИЛАДИГАН ТАЪЛИМТАРБИЯ БЕРИШДА МЕТОДЛАРИНИНГАҲАМИЯТИ: МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ МАШҒУЛОТЛАРИДА ҚЎЛЛАНИЛАДИГАН ТАЪЛИМТАРБИЯ БЕРИШДА МЕТОДЛАРИНИНГАҲАМИЯТИ - xasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ушбу мақолада мактабгача таълим муассасаларида ўтказиладиган жисмоний тарбия машғулотларида қўлланиладиган таълим методлари,болаларни ҳаракат кўникмалари, малакалари ва жисмоний машқлар ҳақидаги билимлари ѐритиб берилган.