Олий таълим муассасаларида масофавий таълимни ташкил этиш муаммолари - Olimov, Alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Мақолада Олий таълим ўқув жараёнини ташкил этишда инновацион технологияларнинг роли, Масофавий технологиялардан фойдаланиш замонавий таълимнинг имкониятлари хақида маълумотлар келтирилган