ЁШ ФУТБОЛЧИЛАРНИ ЮТУҚҚА ЭРИШИШДА МОТИВАЦИЯНИНГ АҲАМИЯТИ. - otabek, baxromov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Мазкур мақолада спортчиларнинг муваффақиятга эришишларида мотивациянинг аҳамияти борасида олиб борилган тадқиқот натижалари ҳақида фикр юритилган