Таьлим тизимида жисмоний маданият фанининг урни ва вазифалари . - axmedov, furqat (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
маколада жисмоний маданият фаниниг таьлим тизимидаги урни ва ахамияти, уни укитиш оркали шахсни нафакат жисмоний жихатдан балким хар томонлама баркамол этиб тарбиялашга йуналтирилган функциялари ёритиб беришга каратилган.