TALABA HAYOTIDAGI JISMONIY TARBIYA - қувондиқов, акмал (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Annotatsiya: Odatda, noto'g'ri turmush tarzi natijasida odam asabiy kasalliklar, turli kasalliklar, ishda va uyda muammolarga duch keladi. Ammo siz shunchaki o'ylashingiz kerak: biz sog'lig'imizni saqlash uchun qo'limizdan kelganini qilyapmizmi? Haqiqatan ham, agar siz turmush tarzingizni to'g'ri qursangiz, shifokorga tashriflardan qochishingiz mumkin.