Ёш футболчиларни муваффақиятга интилишида мотивациянинг роли: Ёш футболчиларни муваффақиятга интилишида мотивациянинг роли - baxromov, otabek (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Мазкур мақолада спортчиларнинг муваффақиятга интилишида мотивациянинг роли ва аҳамияти борасида олиб борилган тадқиқот натижалари ҳақида фикр юритилган.