SOG‘LOM TURMUSH TARZIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLARI: SOG‘LOM TURMUSH TARZIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLARI - sultonov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Yosh avlodni tarbiyalashda sportning ahamiyati hamda o‘rni qanchalik muhimligi haqida fikr mulohazalar yurutilgan