БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИГА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ ТАДБИРЛАРИ ОРҚАЛИ МИЛЛИЙ ВА УМУМИНСОНИЙ ҚАДРИЯТЛАРГА АСОСЛАНГАН ТУЙҒУЛАРНИ СИНГДИРИШ: БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИГА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ ТАДБИРЛАРИ ОРҚАЛИ МИЛЛИЙ ВА УМУМИНСОНИЙ ҚАДРИЯТЛАРГА АСОСЛАНГАН ТУЙҒУЛАРНИ СИНГДИРИШ - atamurodov, shodiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Бизнинг олиб бораётган тадқиқот ишимизда бошланғич синф ўқувчиларига жисмоний тарбия ва спорт тадбирлар орқали миллий ва умуминсоний қадриятларга асосланган туйғуларни сингдиришнинг асосий йўналишларини шакллантириш ва такомиллаштиришда илмий методик асосларини ишлаб чиқишга қаратилган