FUTBOL JAMOALARIDA LIDERLIK VA IJTIMOIY PSIXOLOGIK DINAMIKALAR: FUTBOL JAMOALARIDA LIDERLIK VA IJTIMOIY PSIXOLOGIK DINAMIKALAR - baxromov, otabek (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Futbol jamoasi faqatgina o‘yinchilarning jismoniy tayyorgarligi va texnik mahorati bilan belgilanmaydi, balki jamoa ichidagi psixologik muhit va liderlik tizimi ham natijalarga sezilarli ta’sir ko‘rsatadi