Sportning mamlakat iqtisodiyotidagi o‘rni va ahamiyati: Sportning mamlakat iqtisodiyotidagi o‘rni va ahamiyati - isomiddinova, bonu (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2024)
mazkur maqolada sportning mamlakat iqtisodiyotidagi o‘rni va ahamiyati, sportga sarmoya kiritish, sport sohasiga moliyaviy yordam haqida so‘z yuritildi.