МОТИВАЦИЯНИ ЮЗАГА ЧИҚИШИДА ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ЎРНИ: МОТИВАЦИЯНИ ЮЗАГА ЧИҚИШИДА ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ЎРНИ - baxromov, otabek (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Мазкур мақолада ёш спортчиларда мотивациянинг юзага чиқишида қадриятларнинг ўрни борасида олиб борилган тадқиқот натижалари ҳақида фикр юритилган.