Замонавий футбол жамоаларида ўзаро мулоқотнинг психологик хусусиятларининг ривожланиши: Замонавий футбол жамоаларида ўзаро мулоқотнинг психологик хусусиятларининг ривожланиши - sultonov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
сўнгги йилларда халқимизнинг саломатлиги тўғрисида ғамхўрлик қилиш, маънавий ва жисмоний баркамол авлодни шакллантириш, миллионлар ўйини бўлган ва мамлакатимизда алоҳида ўрин тутадиган спортнинг футбол турига аҳолини, айниқса ѐшларни кенг жалб этиш бўйича бир қатор чора-тадбирлар амалга оширилиб келинмоқда.