Maktablarida sog’lom turmush tarzini shakllantirishda Ertalabki Gigienik Gimnastikaning o’rni: Maktablarida sog’lom turmush tarzini shakllantirishda Ertalabki Gigienik Gimnastikaning o’rni - Qushmurodov, Begzod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Hammamizga ma’lum, sog’lom turmush tarzi har bir organizm uchun muhim omildir. Shu jumladan o’quvchilar ham rivojlanayotgan yosh tana hisoblanadi. Ular sog’lom va baquvvat o’sishida, sog’lom turmush tarzi va gigienik badantarbiya o’ziga xos hususiyatga ega.