КУРАШ СПОРТИ-МИЛЛАТНИНГ БЕБАХО ҚАДРИЯТИ - Atamurodov, Shodiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
бугунги кунда Ўзбекистон жадал ривожланиб бораётганлиги, аждодларимизнинг донишманд аньаналарига амал қилиб қаьтий ислоҳотлар амалга оширилаётганлиги, фуқаролик жамиятини шакллантириш йўлидан борилаётганлиги такидлаганлар.