«ВОЛЕЙБОЛ» МУТАХАССИСЛИГИ ПРЕДМЕТИ ТАРКИБИ, ДАСТУРИЙ ТАЛАБЛАРИ - Mamanazarova, Aziza (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
машғулотлар назарияси ва методикаси; жисмоний-педагогик ривожлантириш; волейболнинг тиббий-биологик ва психологикўзига хос жиҳатлари; волейбол машғулотларининг моддий – техник таъминоти.