TA’LIM MUASSASALARIDAGI TURISTIK SAYOHAT TO’GARAKLARI ISHTIROKCHILARINI UMUMIY VA MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIGINI TASHKIL QILISH: TA’LIM MUASSASALARIDAGI TURISTIK SAYOHAT TO’GARAKLARI ISHTIROKCHILARINI UMUMIY VA MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIGINI TASHKIL QILISH - Hasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
The article deals with the issues of general and special physical training of tourists. Recommendations and methods for improving physical fitness are given. There are also ways to relieve fatigue and various tensions during hiking trips.