БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИНИ ТАЙЁРЛАШДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ БЎЙИЧА МАШҒУЛОТЛАРГА ВАКОЛАТЛИ-АНИҚЛАШ ЁНДАШУВИ. - Juraboyev, Abdukarim (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Касбий тайёргарликнинг ҳар қандай тизимининг назарий асосини унинг асосий жиҳатларини ишлаб чиқишда етакчи мўлжал сифатида намоён бўлувчи ихтисослашунинг яхлит концепцияси ташкил этади.