БАРКАМОЛ АВЛОДНИ ТАРБИЯЛАШДА МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ЎРНИ ВА РОЛИ. - nurmatov, eldor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ўзбекистонда баркамол авлод сифатида шаклланиш ва вояга этишида жисмоний маданият ва спортнинг, айниқса миллий халқ ўйинлари, кураш миллий ва умуминсоний қадриятларнинг ахамияти беқиёсдир.