ЗНАЧЕНИЕ СПОРТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТА В РАЗВИТИИ ФИЗИЧЕСКОГО ОБРАЗОВАНИЯ В ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ УЧРЕЖДЕНИЯХ: TA’LIM MUASSASALARI JISMONIY TARBIYASINI RIVOJLANISHIDA SPORT MENEJMENTINING AHAMIYATI. - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Jumladan jismoniy tarbiya va sport soxasining rivoji xam yurtimiz iqtisodiy saloxiyatini yuksalib borishiga bevosita bog’liqdir, o’z navbatida jismoniy tarbiya va sport orkali barkamol avlodni shakillanishi, komil insonlarni shakillanib borishi yurtimizda iqtisodiyotni rivojiga xizmat qiladi