НЕКОТОРЫЕ ПРОБЛЕМЫ ФОРМИРОВАНИЯ ЗДОРОВОГО ОБРАЗА ЖИЗНИ У МОЛОДЕЖИ: YOSHLARDA SOG`LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHNING AYRIM MUAMMOLARI - turgunov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqolada yosh avlod hozirgi ayrim jadal suratlar bilan rivojlanayotgan davr talablariga javob bera oladigan, bilimli, dunyoqarashi keng bo`lishi talab etadi, tarbiyalash va rivojlanishning o`zaro muvofiqligi, nazariyaning amaliyot bilan uzviyligi haqida fikr yuritamiz.