БЎСМЛАРДА БАДИИЙ ГИМНАСТИКА МАШҒУЛОТЛАРИДА ЭГИЛУВЧАНЛИК ЖИСМОНИЙ СИФАТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МАШҚЛАРИНИ МЕЪЁРЛАШ - suloymonova, zarnigor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Аннотация: Ушбу мақолада БЎСМларда бадиий гимнастика машғулотларида шуғулланувчиларни эгилувчанлик жисмоний сифатларини ривожлантириш машқларини меъёрлаш орқали жисмоний тайёргарлигини оширилиши асосланган.