TALABALARDA KREATIV QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH: TALABALARDA KREATIV QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH - norqulov, shokir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Ta’lim sohasidagi davlatimiz olib borayotgan siyosatning tub ijrosini ta’minlovchi shaxs - pedagog kadrlarimiz hisoblanadi. Bugungi kunda pedagoglarimizda qanday xususiyatlar shakllanish kerak? Pedagoglar ta’lim – tarbiya jarayonini olib borishda nimalarga e’tibor qaratish lozim? O’qituvchi va o’quvchi o’rtasidagi o’zaro munosabat qanday shakllarda namoyon bo’lish kerak? kabi qator savollar tug’ilishi tabiiy xoldir. Yuqoridagi savollarga javob topish, o’z-o’zidan ko’rinib turibdiki, boshlang’ich sinf o’qiuvchilariga dars o’tish o’qituvchilarga alohida ma’suliyat yuklaydi.