MODERN METHODS IN FOREIGN LANGUAGE TEACHING METHODOLOGY - Ziyatova , Sarvinoz (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Ushbu maqolada chet tilini o’qitish metodikasi, uning fan sifatida rivojlanish tarixi, chet tilini o’qitish metodida qo’llaniladigan zamonaviy metodlar turlari va ulardan foydalanish masalalari muhokama qilinadi.