LEKSIKOLOGIYA VA TIL TASNIFI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Tilshunoslik fanidagi leksikalogiya bo’limini o’rganish shuningdek uni qo’llash.Til haqidagi tushuncha va uni hayotimizdagi o’rni.