БОЛАЛАРНИ ҲАР ТОМОНЛАМА РИВОЖЛАНИШИДА МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТИЗИМИ ЗАРУРИЯТ СИФАТИДА. - Yaxshiyeva, zuhra111; Чманова, Холида Тавбаевна (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Болаларга доимий ғамхўрлик кўрсатиш, уларга меҳр-муҳаббат ва қувонч бағишлаш, маънавий соғлом муҳитда камол топиши ва келажакда комил инсон бўлиб вояга етишини таъминлаш Ўзбекистон Республикаси Ҳукумати томонидан давлат сиёсати даражасига кўтарилган вазифалар қаторидан ўрин олган бўлиб, айни вақтда айнан ушбу вазифалар Мактабгача таълим Вазирлигининг фаолиятини долзарб вазифаларидан бири ҳисобланади.