ILK QADAM: ILK QADAM - Ochilov, Navro'zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
ushbu ilmiy maqolada maktabgacha ta’lim tizimini rivojlantirish uchun joriy etilgan ilk qadam davlat dasturi yoritib berilgan. Shuningdek, mazkur dastur doirasidagi qilinishi lozim bo’lgan narsalar haqida qisqacha to’htalib yoritib berilgan.