ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАСИ ТАЛАБАЛАРИНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕТЕНТЛИГИ - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада олий таълим муассасаси талабаларининг касбий компетентлиги хақида фикр юритилган.