АЛИШЕР НАВОИЙ АСАРЛАРИДА ТАЪЛИМ ВА ТАРБИЯ - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада атоқли давлат арбоби ва шоир Алишер Навоий асарларида таълим ва тарбияга бўлган эътибор, педагогик қарашлари, болага аҳлоқий тарбия бериш, илмий-адабий мероси акс эттирилган