BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING MA’NAVIY – AXLOQIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning ma’naviy – axloqiy sifatlarni shakllantirish nazariy asoslari xaqida so’z borgan.