TARBIYA TUSHUNCHASI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqola bolalarni tarbiyalash masalasini ko'taradi. Unda ta’limning mohiyati, maqsad va vazifalari haqida so‘z boradi. Bola shaxsini shakllantirish masalalari va shaxsni shakllantirishda ota-onalar va o'qituvchilarning roli muhokama qilinadi.