МИЛИОНЛАР ЎЙИНИ ФУТБОЛДА НАТИЖА УЧУН ТАКТИК ВА ТЕХНИК ТИЗИМЛАРНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
: Мақолада замонавий футболнинг тобора оммалашаѐтгани ва натижа учун барча мураббийлар янги ва хали қўлланилмаган тактикалардан фойдаланилаѐтгани ва уннинг аҳамияти ва тактик тизимлар, уларнинг эволютсияси, тактиканинг турлари ва уларнинг афзалликлари атрофлича ўрганилган.