MORFEMANING TURLARI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Bu maqolada tilshunoslik bo’limlaridan biri Morfemika hamda uning turlari morfemalar,affiksal morfemalar,ularning ma’nolari haqida qisqacha malumot beramiz