Katta va tayyorlov guruh bolalar hayotini shakllantirishning o’ziga xos xususiyatlari.: Katta va tayyorlov guruh bolalar hayotini shakllantirishning o’ziga xos xususiyatlari. - Safarova, Sojida (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В этой статье представлена ​​информация об особенностях формирования жизни детей.