TILSHUNOSLIKDA SO’ZNING LEKSIK-GRAMMATIK XUSUSIYATLARI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Erkin birikmalar haqida tushuncha .turgʻun birikmalar haqida malumot.tilshunoslikda turgʻun birikmalar .soʻzlarning leksik grammatik jihati.turgʻun uyushmalar haqida tushuncha