What to consider when teaching Engilishinlarge groups. - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Bolalar soni ko’p bo’lgan guruhlarda ingliz tili mashg’ulotlarni o’tish tartibi, hamda bolalarga ingliz tili o’rgatishda guruh hajmi kichik bo’lishi kerakligi, katta va tayyorlov guruhlarda ingiliz tilini o’rgatishning ahamiyati haqida fikirlar mazmuni bayon etilgan.