MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI TABIAT BILAN TANISHTIRISHNING MAZMUNI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Maqolada ta`lim tizimining birinchi bosh bo’g’ini hisoblangan maktabgacha tarbiya tashkilotlari, xususan, maktabgacha yoshdagi bolalarni tabiat bilan tanishtirish. tabiatini muhofaza qilish, ekologik ta`lim-tarbiya berishning ahamiyati xaqida fikr yuritiladi.